• Fotterapi
    Frysning av fotvorter
    Aromterapi
    Hudterapi
    Fargning og formning av vipper og bryn
    Hårfjerning med elektrolyse og voks

 Jeg har specialutdannelse i behandling av diabetespasienter

 

Som autoriserte fotterapeut- og spesialist på føtter - tilbyr jeg fotterapi. Ut i fra føttenes tilstand og faglige vurdering foreslås egnet behandling av dine føtter.
Her utføres klipping og filing av negler, fjerning av liktorner, fjerning av hard hud, frysing av fotvorter. fjerning av nedgrodde negler, sliping av tykke negler, gir råd om neglesopp og fotsopp, være behjelpelig med avlastninger, gir gode råd om bruk av riktig fottøy, gir råd om fotgymnastik og sist men ikke minst å observere slik at hjelp kan settes inn i tide.


Aromamassasje med gode terapeutiske oljer. Avslappende ansiktsmaske til slutt.
I aromaterapi, behandler du kroppen som en helhet og fremme helse på alle nivåer: mental, fysisk og psykisk. Eteriske oljer av medisinske planter med forskjellige medisinske egenskaper blir brukt. De er lett absorberes gjennom huden ved ulike former for massasje eller bad og tatt opp av blod og lymfatiske system. Du kan bruke eteriske oljer for sine lindrende og medisinske egenskaper, eller bare for den fantastiske lukter

Huden betyr mye for oss. Den beskytter oss samtidig som den gir oss gode sanseopplevelser. Huden sier også mye om hvordan vi har det som mennesker. Derfor er det viktig å ta godt vare på huden vår. Den må vaskes og pleies med egnede produkter. Ren og velstelt hud gir positive signaler til omverden, og er viktig for trivsel, helse og velvære.


Hudpleie med massasje:
Rens, peeling, massasje og maske.

Utrensende behandling:
Rens, peeling, utklemming og maske.

Oppstrammende behandling:
Rens, peeling, massasje og oppstrammende masker.


Farging av vipper og bryn:
Jeg farger dine vipper og bryn i ønsket farge. Fargen varer 4 – 6 uker. Bryn nappes i fasong.


Hårfjerning:
Fjerning av hår på ansikt og kropp.
Jeg benytter elektrolyse eller voksbehandling