En ny epoke innen hudpleie– anti aging
Exuviance Age Reverse
Få et betraktelig yngre utseende med denne høyteknologiske hudpleieserien som består av avanserte produkter med klinisk bevist effekt mot alle aldringstegn. Exuviance/NeoStrata driver ledende dermatologisk forskning og utvikling under ledelse av to av verdens fremste hudpleieforskere, professor dr. Eugene van Scott og dr. Ruey Yu.
Exuviance Age Reverse kombinerer denne unike ekspertisen innen AHA/PHA med de aller seneste innovasjonene i hudpleiebransjen og deres seneste revolusjonerende oppdagelse: NeoGlucosamineTM. Alt for å redusere og forebygge alle tegn på hudens aldring.
Exuviance Age Reverse er en ny komplett hudpleieserie som kan vise til unike resultater
.
Ta kontroll over hudens aldring med dermatologisk utviklede produkter som har klinisk bevist effekt. Det fortjener du!

BioActiv Wash
Gi hudpleierutinen en pangstart med denne kremaktige rengjøringsmoussen som inneholder en blanding av PHA, ekstrakt av aloe vera, rose, kamille og agurk. Virker skånsomt eksfolierende, stimulerer cellefornyelsen og forbedrer hudens struktur for å gi sunn, ny hud. Den såpefrie sammensetningen rengjør effektivt og fjerner sminke uten å irritere. Huden blir klar, glatt og forberedt på de andre produktene.

Eye Contour
Få et klarere og mer ungdommelig øyeparti med denne allsidige formulaen som korrigerer de første tegnene på aldring rundt øynene. Peptider gir en fastere hudstruktur. Patentert maltobionisk syre samt PHA gjør kråketær mindre fremtredende, styrker hudens beskyttelsesbarriere og skjuler mørke ringer uten å irritere den følsomme huden rundt øynene. Koffein reduserer hovenhet, kamille og ginseng virker oppfriskende og hyaluronsyre gjør huden myk og smidig.

Night Lift
Intensiver hudens naturlige reparasjonssyklus med denne unike nattkremen som motvirker hudens aldring og gjør den fastere og glattere mens du sover. Et trippelvirkende kompleks med peptider, AHA og PHA som stimulerer kollagenproduksjonen og styrker hudens underliggende struktur. Vindruekjerneekstrakt, E-vitamin og bærekstrakt virker bredt for å nøytralisere frie radikaler. Dessuten styrkes hudens beskyttelsesbarriere og huden blir mindre mottakelig for daglige miljøpåkjenninger.

Day Repair spf 20
Peptider, retinol og patentert NeoGlucosamineTM virker sammen for å øke cellefornyelsen, gi en fastere hud og glatte ut rynker fra innsiden og ut. Ujevn pigmentering og aldersflekker reduseres. Antioksidanter fra granateple, A- og E-vitamin bekjemper frie radikaler og beskytter huden mot daglige miljøangrep. Resultatet er en synlig finere hudstruktur. Du får jevn, strålende, ungdommelig hud!

 

Exuviance, den vitenskapelig utviklede hudpleieserien for menn og kvinner som har strenge krav til ekte resultater, uten at det er dyrt eller komplisert! Exuviance – den enkle veien til frisk hud
Exuviance effektiva hudvårdsbehandlingar bygger på professorerna Eugene van Scotts och Ruey Yus (Princeton, USA) verldsp produkter. Många försöker kopiera dessa fantastiska produkter, men detta är originalet. Scotts och Yus forskning och utveckling har pågått i över 40 år. Detta är Din trygghet. De har över 100 patent, därför kan ingen överträffa Exuviance. Du får ett resultat som är enastående och dessutom till ett mycket rimligt pris!

Ettersom Exuviance er et medisinsk firma, er det ikke noe ”hokuspokus”. Alt er -viten-skapelig utviklet og dokumentert. Trygt og effektivt.
Det er ikke styrken på AHA-syren som avgjør resultatet. Tvert om kan en for sterk syre ha negativ effekt. Det er kombinasjonen av Exuviance skånsomme syrer som gir resultat. Til og med personer med ømtålig hud kan bruke produktene og få fantastiske resultater. Og huden blir ikke tørr, som av de fleste andre AHA-produkter på markedet. Dessuten inne-holder dagproduktene sol-faktor 15, for å beskytte huden mot de farlige UV-strålene som hele tiden ødelegger huden vår


HVA kan Exuviance GJØRE FOR DEG?
DU HAR INGEN RYNKER ELLER ANDRE PROBLEMER:
Det er viktig at du pleier huden din for å bremse hudens aldring. Med rett hudpleie får huden spenst og bevarer sin ungdommelig glans lengre. Det er lettere å forbygge rynker enn å få dem bort. Jo tidligere du begynner med Exuviance, desto lengre beholder du ditt ungdommelige utseende.

DE FØRSTE RYNKENE HAR VIST SEG
:
Exuviance har vitenskapelig dokumentert at rynkene minskes med ca. 30%, dersom man bruker Exuviances produkter daglig. Jo lengre du bruker produktene, desto bedre resultat.

DU HAR AKNE OG UREN HUD:

Exuviance hjelper! Legg merke til at det kan oppstå negativ effekt i løpet av de første dagene. Det skyldes at Exuviance også rengjør på dypet. Akne som du egentlig skulle ha fått de kommende ukene, bryter ut allerede første uken. Etter dette blir huden din bare bedre og bedre. Den kommer til å stråle!
DU HAR EKSTREMT TØRR OG SENSITIV HUD:
Exuviance har hjelp.
PIGMENTFORANDRINGER:
Blekes og jevnes ut med Exuviance.


HUDEN DIN
Huden er kroppens største organ. Den beskytter kroppen mot omgivelsene. Det er viktig at vi pleier denne beskyttelsen så godt som mulig.
Det finnes mange ulike hudtyper. Mannens hud er ofte grovere og mer robust. Kvinnens hud er oftest finere, men hun får dessverre lettere problemer med den. Mange kvinner har følsom, sensitiv hud. Derfor er det viktig å velge riktige hudpleieprodukter.
Huden er en viktig beskyttelse som vi må pleie så godt vi kan. Derfor er det viktig å velge riktige hudpleieprodukter. For at huden din virkelig skal få den aller beste hudpleien selges Exuviance produkter kun hos hudleger og hudterapeuter. De vil gi deg en gratis analyse av huden din og anbefale egnede produkter. Exuviance er profesjonell hudpleie for moderne kvinner og menn som stiller høye krav til resultater, men som ikke vil at det skal være dyrt eller omstendelig!


KLINIKKBEHANDLINGER
”Ingen hudproblemer”
Å få en klinikkbehandling til huden sin, burde være like selvfølgelig som å gå til frisøren. Selv om du ikke har problemer med huden din, så holder den seg frisk mye lengre. Exuviances klinikkbehandlinger gir fantastiske resultater og er en herlig opplevelse. Behandlingen er balsam for så vel hud som sjel!

”Hudproblemer”
Mange hudproblemer, som tidligere ble ansett som ”umulige”, kan vi i dag gjøre noe med takket være Exuviance. Spør hudlegen eller hudterapeuten din, som kan tilby deg effektive klinikkbehandlinger som gir fantastiske resultater.
Det er klokt å få Exuviance-behandlinger regelmessig av hudlegen eller hudterapeuten din. Da holder du huden din ung lenge, lenge!


Daglig pleie
Rengjøring
Exuviance Cleanser er et viktig produkt i den daglige hudpleien. Den fjerner smuss, fett og makeup. Etterpå kjennes huden ren, myk og smidig. Velg mellom følgende produkter: PURIFYING CLEANSING GEL – en skummende cleanser GENTLE CLEANSING CREME – så mild at den kan fjernes med en serviett, helt uten vann ANTIBACTERIAL FACIAL CLEANSER – beregnet for aknehud og svært sensitiv hud

Toning
Exuviance hudtonic øker fuktighetstilførselen til huden uten å fjerne hudens verdifulle lipider. Den nøytraliserer huden samtidig som huden forberedes på Exuviances behandlingskrem. Velg mellom følgende produkter: MOISTURE BALANCE TONER til fet og blandet hud og SOOTHING TONING LOTION til tørr og sensitiv hud. Disse eksklusive produktene gjenoppbygger og bevarer hudens fuktighet. Huden blir klar og frisk å se på. Har du akne velger du CLARIFYING SOLUTION.


Fuktighet, gjenoppbygging og beskyttelse
DAY CREAM-DAY FLUID Det viktigste og samtidig det siste trinnet i den daglige hudpleien er å gjenoppbygge, beskytte og tilføre fuktighet til huden. De oljefrie dagkremene fra Exuviance oppfyller alle hudens behov. De inneholder cellenæringsstoffer, antioksidanter, E-vitamin, solfaktor (SPF 15) samt -planteekstrakt, som skal hjelpe til å beskytte huden mot skadelig påvirkning fra miljøet (avgasser, UV-stråling osv.).

EVENING RESTORATIVE COMPLEX gjenoppbygger hudens struktur, reduserer tynne linjer og rynker takket være en maksimal styrke av glukonolakton
(G-4), ekstrakt fra hav og planter, samt A-, C- og E-vitamin. Hydrating Lift Eye Complex er et fantastisk produkt med Exuviance-PHA som virkelig kan forebygge og redusere rynker rundt øynene. Du får et strålende resultat.


EXUVIANCE betyder cellefornyelse og brukes av hudleger over hele verden. Vi har mer enn 80 verdenspatenter. Ettersom Exuviance er et medisinsk selskap, er ikke dette noe "hokuspokus", men rett og slett vitenskapelige resultater!